Neem contact met ons op: Call Us Icon +31 (0) 6 50444553

axxen
Tijdsregistratiesystemen

van Beesports

  • Tijdsregistratiesystemen
  • Evenementenorganisatie
  • Verkoop exclusieve kleding
Tijdsregistratiesystemen

van Beesports

  • Tijdsregistratiesystemen
  • Evenementenorganisatie
  • Verkoop exclusieve kleding

BEE Sports heeft hét tijdsregistratiesysteem voor uw sport evenement.
 
Bij BEE Sports maken wij gebruik van het Ipico® tijdsregistratiesysteem. Dit systeem werkt met een chip welke op de schoen van de deelnemer vastgemaakt dient te worden. Dit gebeurt met kleine tie-wraps en zorgt voor een zeer nauwkeurige tijdsregistratie.
Er kan eveneens gekozen worden voor een chip in het borstnummer. Iets wat men steeds vaker ziet tijdens sportevenementen.

BEE Sports zal gedurende dag minimaal één ervaren tijdsregistrator van BEE Sports aanwezig zijn voor het registreren van alle tijden van de deelnemers. U hoeft zich hierover de gehele dag geen zorgen te maken en heeft u uw handen vrij voor al het andere werk wat er op deze dag gedaan moet worden, maar vooral te genieten van de dag.

De chip is van kunststof en is super licht. De deelnemer dient de chip aan de schoen te bevestigen.  Dit gaat heel erg gemakkelijk met kleine tie-wrap. Elke chip bevat een unieke code. Deze code wordt gelezen door dunne antennematten op de weg. De gemeten gegevens zoals tijd, naam deelnemer, welke positie etc. wordt doorgegeven aan de centrale computer van BEE Sports. Hier worden de codes, tijden, startnummers en persoonsgegevens samengebracht en kan vlug een accurate uitslag opgemaakt worden.

De chips worden voorafgaand aan het evenement gekoppeld aan de deelnemer. Op deze manier heeft iedereen zijn of haar eigen unieke code. De chips worden op de dag, eventueel in combinatie met het startnummer, uitgegeven. Echter kan er ook gekozen worden om deze spullen naar de deelnemers op te sturen. Dat is geheel aan de organisatie.
Zodra de deelnemers zijn gefinisht worden de chips zelf door de organisatie bij elkaar verzameld. De tie-wraps zijn makkelijk door te knippen met een tangetje. Zowel de organisatie als de deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het inleveren van de alle chips. Wanneer er chips missen zullen deze wel in de nacalculatie worden opgenomen.

Indien het evenement gebruik wil maken van inschrijven.nl en uitslagen.nl zullen de werkelijke kosten worden doorberekend.

Wilt u meer informatie over de kosten of mogelijkheden van het organiseren van uw event, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Over BEE Sports

Beesports staat voor accurate tijdregistratie, ondersteuning en organiseren van events en exclusieve running gear.

info@beesports.nl
shop@beesports.nl

Bekijk hier onze privacypolicy

Contactgegevens

+31 (0) 6 50444553

Buitenhof 2
7961 DJ Ruinerwold (NL)

KVK nr. 65770668
Btw nr. 856252736B01

Klantenservice

Bent u niet tevreden, of heeft u een vraag over uw product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wist u dat verzending gratis is bij bestellingen boven de 50,- euro?

Wat onze klanten zeggen

Gregor Stam

In 2015 liep hij ook mee tijdens de eerste editie van de 3 Bruggen Ultra welke wordt georganiseerd door de BEE Sports. Toen liep Stam samen met ultraloper René Schoen en kwamen ze samen in een tijd van 6.08.48 over de finish. Lees verder...